11.7.-16.7.2026

Recenzia hotela Master Family Club Resort ***** (Turecko - Side - Cenger)

Priemerné hodnotenie hotela:
2,2
(na základě 6 recenziou)
Celkové hodnotenie autora:
Vložené:
Pobyt: júl 2026
Fotografie: 0
Komentáre: 0

Bohužiaľ som sa stretla už po niekoľkokrát s tým, že Česi sú ubytovaní do najhorších izieb v hoteli.Izba zapáchala od prvého vstupu, dvere neboli možné uzamknúť, izba nebola v takom stave, ako na fotografiách a tiež čistota izby nezodpovedala 5* hotelu.Jedlo prvý deň bolo hrozné, hodnotila by som na 1* hotel.Druhý deň prišlo veľa nových ľudí do hotela, teda sa začali snažiť a jedlo zodpovedalo 3-4* hoteli.

Ubytovanie 

Po príchode v noci do hotela, izba nebola možná uzamknúť a po oznámení na recepcii som sa stretla s veľkou neochotou pána recepčného.Táto izba zapáchala od prvého vstupu, dvere neboli možné uzamknúť, izba nebola v takom stave, ako na fotografiách a tiež čistota izby nezodpovedala 5* hotelu.Pán recepčný nám poskytol inú izbu, ale to bolo spôsobené len tým, že mu prišli ďalší návštevníci hotela a on nechcel, aby počuli, aký mám problém s izbou.

Strava a stravovanie 

Jedlo prvý deň bolo hrozné, hodnotila by som na 1* hotel.Druhý deň prišlo veľa nových ľudí do hotela, teda sa začali snažiť a jedlo zodpovedalo 3-4* hoteli.

Vybavenie, služby a personál hotela 

Väčšina pesonálu naštvaný.Radšej nič nechcieť pokiaľ možno.Samozrejme sú tam výnimky.

Pláž a more 

More posledné dva dni bolo znečistené nejakými plastmi, alebo čím.. Inak ok

Celkový dojem 

Bohužiaľ veľké sklamanie. Pri návšteve som sa stretla s niekoľkými ľuďmi, ktorí mali podobný problém, napr. nešiel uzavrieť trezor na izbe, to im ale do odchodu nikto neopravil. Iní rovnaký problém s uzamknutím hotelovej izby, špina, nespokojnosť so stravou.nepôjdem..

Táto recenzia bola preložená pomocou automatického prekladača z portálu Recenze.cz.

Táto recenzia je osobným názorom jej autora a server Recenze.sk ani jeho prevádzkovateľ nenesie žiadnu zodpovednosť za jej obsah či pravdivosť.

Komentáre

Ďalšia recenzia hotela

Umiestnenie hotela

Umiestnenie hotela na mape

Top ponuky dovolenky