25-2.8.2025

Recenzia hotela El Mansour Mahdia Thalasso & Spa (ex One Resort El Mansour) **** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Priemerné hodnotenie hotela:
4,7
(na základě 3 recenziou)
Celkové hodnotenie autora:
Vložené:
Pobyt: júl 2025
Fotografie: 0
Komentáre: 0

Najprv by som chcel poukázať na to, že po príchode si človek musí uvedomiť, že sa dostal mimo EÚ, kde panujú iné zvyky iná mentalita na ktorú sme zvyknutí v SR.

Ubytovanie 

Ubytovanie až po žiadosti bolo pekné nové síce niekedy nefunkčné, ale buď vymení izbu alebo opraví.

Strava a stravovanie 

Všetko bolo dosť aj v sezóne všetko stihlo priniesť.Obsluha vzorná aj na hotelovom bare.

Vybavenie, služby a personál hotela 

Záleží do akej časti Vás ubytujú, ale na recepcii je možné sa vždy dohovoriť.Programy skôr pre dospelých priamo pre detí animačné programy neboli.

Obsluha hotela sa naozaj snažila urobiť čo bolo v ich silách.

Pláž a more 

Krásne čisté, biely piesok denne čistili pláž.Security Vás strážilo pred miestnymi predajcami.

Okolie hotela 

Čisté upravené.Mimo rezort svet sám o sebe úplne odlišný.Nočné disko až do 3h ráno.

Celkový dojem 

Za mňa chválitebný.Pokojne by som sa vrátil znova.

Táto recenzia bola preložená pomocou automatického prekladača z portálu Recenze.cz.

Táto recenzia je osobným názorom jej autora a server Recenze.sk ani jeho prevádzkovateľ nenesie žiadnu zodpovednosť za jej obsah či pravdivosť.

Komentáre

Ďalšia recenzia hotela

Umiestnenie hotela

Umiestnenie hotela na mape

Mahdia - najlepšie hotely

Top ponuky dovolenky